%25E2%2581%25A3_Tuntuuko%2520sinusta%252

SISUSTUSSUUNNITTELU

Milloin tarvitaan sisustussuunnittelua?

Sisustussuunnittelu sopii melkein kaikkiin kodin sisustukseen liittyviin tarpeisiin. Se voidaan toteuttaa perinteisesti tapaamisilla, tai täysin etänä tapahtuvana palveluna.  Suunnittelija voi auttaa esimerkiksi sopivan taulun etsinnässä, pintamateriaalien valinnassa, pohjaratkaisuissa tai isomman remontin suunnittelussa. Suunnittelija voi myös toimia apuna urakoitsijan valinnassa, sekä projektipäällikkönä sisustusremontissa. Jokainen kokonaisuus muokataan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja se sisältää suunnitelman käytäntöön viemiseen tarvittavat materiaalit.

Hinta:

Alkaen 124€ (sis. alv. 24%)

STAILAUS

Mihin stailaus sopii?

Stailausta käytetään asunnon myyntitilanteessa myyntikuvia sekä näyttöjä varten. Sen avulla tilan potentiaali tuodaan esille parhaalla mahdollisella tavalla. Stailauksessa voidaan tilasta riippuen muuttaa kalustusjärjestystä, tuoda lisää kalusteita tai piensisustusta ja karsia olemassa olevaa sisustusta.

Stailauskohteen tarve arvioidaan aina kuvien perusteella ja toteutus tehdään paikanpäällä suunnittelijan toimesta. Etäohjeistuksessa asiakasta ohjeistetaan luomaan stailaus omatoimisesti etänä. 

Hinta:

Stailaus alkaen 299€ (sis. alv. 24%)

Etäohjeistus stailaukseen 199€ (sis. alv. 24%)